Dnia rybne

  • Łosoś ze szpinakiem i mozzarellą, podany na sosie buraczano – chrzanowym, zapiekanką ziemniaczaną oraz fasolką szparagową – 45zł
  • Sandacz gotowany z sosem z czerwonej porzeczki podany z domowymi kopytkami oraz miksem sałat z sosem vinegret – 39zł
  • Pstrąg pieczony aromatyzowany cytryną i koperkiem podany z pieczonymi ziemniakami oraz surówką z kiszonej kapusty – 37zł
  • Śledź w śmietanie podany z purre ziemniaczano-pietruszkowym i buraczkami zasmażanymi – 26zł
  • Duet: dorsz w cieście i sandacz pod ziołową panierką podany z babką ziemniaczaną, sosem grzybowym oraz fasolką szparagową – 41zł
  • Dorsz w cieście podany z purre ziemniaczano-pietruszkowym, surówką z marchwi i jabłka oraz surówką z kiszonej kapusty – 34zł
Ta witryna używa plików cookie. Więcej
Rozumiem
x