Ryby

  • Łosoś pieczony na porach z kaparami podany z purre z ziemniaka i brukwi i fasolką szparagową – 41zł
  • Pstrąg cały z pieca podany na żeliwnej patelni z pieczonymi ziemniakami oraz mixem sałat z sosem vinegre – 36zł
  • Śledź w śmietanie podany z gotowanymi ziemniakami i surówką z białej kapusty – 23zł
  • Dorsz smażony w cieście z frytkami i surówką z białej kapusty – 34zł
  • Sandacz pod ziołową panierką podany z purre z ziemniaka i brukwi i fasolką szparagową – 38zł
  • Duet sandacza i dorsza na żeliwnej patelni podany z babką ziemniaczaną, fasolką szparagową i sosem grzybowym – 39zł
  • Micha Rybaka dla czterech osób – 140zł
Ta witryna używa plików cookie. Więcej
Rozumiem
x