Dania mięsne

Menu
  • Goleń świńska na kiszonej kapuście zasmażanej z grzybami z pieczonymi ziemniakami oraz z chrzanem i musztardą – 38 zł
  • Pikantne żeberka z metra podane na kiszonej kapuście zasmażanej z grzybami z pieczonymi ziemniakami – 35 zł
  • Kotlet schabowy z kością podany w chlebie na gotowanych ziemniakach i kiszonej kapuście zasmażanej z grzybami – 28 zł / 32 zł
  • Potrawka z kurczaka na ryżu z białym sosem z rodzynkami i agrestem oraz zestawem surówek – 27 zł
  • Udka z kaczki (dwie sztuki) z sosem żurawinowym podane z domowymi kopytkami oraz zestawem surówek – 45 zł
  • Medaliony z polędwiczek wieprzowych w sosie grzybowym podane z domowymi kopytkami
    i mixem sałat z sosem vinegret – 38 zł
  • Duszona pierś z gęsi podana w lekko pikantnym sosie własnym, domowymi kopytkami oraz
    zestawem surówek – 46 zł
  • Szaszłyk drobiowy podany z grzankami oraz zestaw surówek – 32 zł
  • Zrazy z jelenia w sosie grzybowym podane z kopytkami i zestawem surówek – 56 zł
  • Gołąbki z dzika w sosie grzybowym podane z purre ziemniaczano-buraczkowym i marchewka z groszkiem – 35 zł
  • Placek po kaszubsku z gulaszem z dzika oraz surówką z buraczków – 37 zł
Ta witryna używa plików cookie. Więcej
Rozumiem
x