Dnia rybne

Menu
  • Pieczony łosoś na maślanym jarmużu polany sosem z rukoli, pure chrzanowe, sałata z ogórkiem i pomidorem – 47 zł
  • Gotowany sandacz z warzywami w pomidorach podany na ryżu, sałata z ogórkiem i pomidorem – 45 zł
  • Pieczony pstrąg marynowany w cytrynie i koperku, podany z masełkiem rozmarynowym z pieczonymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty – 39 zł
  • Duet: panierowany dorsz i gotowany sandacz z warzywami w pomidorach, podany z kopytkami i zestawem surówek – 47 zł
  • Pieczony stek z halibuta polany sosem pieczarkowym, podany na swojskim makaronie, sałata z ogórkiem i pomidorem – 44 zł
  • Panierowany dorsz z sosem maślankowym z warzywami, pure chrzanowe i surówka z kiszonej kapusty – 40 zł
  • Micha Rybaka dla 4 osób – 149 zł
Ta witryna używa plików cookie. Więcej
Rozumiem
x