Dnia rybne

Menu
  • Pieczony łosoś z sosem porowym podany na ryżu z mixem sałat z sosem vinegret – 45 zł
  • Sandacz gotowany z sosem pomidorowym z warzywami podany z ryżem i zestawem surówek – 43 zł
  • Pstrąg pieczony aromatyzowany cytryną i koperkiem podany z pieczonymi ziemniakami oraz surówką z kiszonej kapusty – 38 zł
  • Śledź w śmietanie podany z ziemniakami gotowanymi i zestawem surówek – 26 zł
  • Duet dorsz w cieście piwnym i sandacz pod ziołowa panierka podany z purre ziemniaczano-buraczkowym, sosem grzybowym i zestaw surówek – 38 zł
  • Dorsz w cieście piwnym podany z frytkami, sosem tatarskim i surówką z kiszonej kapusty – 38 zł
  • Micha Rybaka dla 4 osób – 140 zł
Ta witryna używa plików cookie. Więcej
Rozumiem
x